מתכון כריך יווני עם ויניגרט פטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו לחם שאור, שמן זית, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית, מטבל פטה יווני, ו פיצה יוונית עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את ויניגרט, לשלב את המרכיבים הראשונים 7 בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כדי להכין את הכריך, לשלב 1/4 כפית מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים 2 פרוסות עגבניות על כל אחד מ 4 פרוסות לחם, ומפזרים באופן שווה עם חצי מתערובת המלח. מסדרים את פרוסות המלפפון על פרוסות העגבניות; מפזרים באופן שווה עם תערובת המלח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ענפי שמיר שנקטפו
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים ארוגולה, בצל וזיתים קצוצים לויניגרט; זורקים למעיל. מסדרים את תערובת ארוגולה באופן שווה על פרוסות מלפפון. למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ענפי שמיר שנקטפו
חזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק