קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

כריך יווני עם ויניגרט פטה

כריך יווני עם ויניגרט פטה
מתכון כריך יווני עם ויניגרט פטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו לחם שאור, שמן זית, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית, מטבל פטה יווני, ו פיצה יוונית עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את ויניגרט, לשלב את המרכיבים הראשונים 7 בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להכין את הכריך, לשלב 1/4 כפית מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים 2 פרוסות עגבניות על כל אחד מ 4 פרוסות לחם, ומפזרים באופן שווה עם חצי מתערובת המלח. מסדרים את פרוסות המלפפון על פרוסות העגבניות; מפזרים באופן שווה עם תערובת המלח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים ארוגולה, בצל וזיתים קצוצים לויניגרט; זורקים למעיל. מסדרים את תערובת ארוגולה באופן שווה על פרוסות מלפפון. למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות