כריך סלמון טעים
כריך סלמון טוב הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 534 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורטוב של מלח, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו ארוחה נעימה., מאפינס הרגשה טובה, ו כמהין שוקולד הרגשה טובה (מתכונים דומים).
הוראות
שים תרד, אגוזי מלך, שן שום, גבינת פרמזן, מיץ לימון, 1 כף שמן זית, וקורטוב של מלח למעבד מזון; דופק, גירוד למטה הצדדים של קערה, עד חלקה.
מעבירים את הפסטו לקערה; מכסים ומקררים.
מערבבים פפריקה, סוכר חום כהה, פלפל אדום כתוש, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור בקערה קטנה. פילה סלמון יבש Pat; מפזרים צמרות עם תערובת תבלינים.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל דגים 7 דקות משני הצדדים או עד הזהב מבושל דרך. פיצול לחמניות לשניים; להפיץ 1 כף פסטו על כל תחתית, העליון עם פילה 1 ו עלה רדיקיו 1.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.