קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

כריך סלמון מעושן על פומפרניקל

כריך סלמון מעושן על פומפרניקל
כריך סלמון מעושן על פומפרניקל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם סלמון sockeye, מלפפון, צ'יפסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון, טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת, ו טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן וקרם לימון-צ'ייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים פרוסות לחם בצד 1 עם קרם frache. למעלה 2 פרוסות עם מלפפון, בצל, וסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
לחםלחם
בצלבצל
2
מפזרים צלפים ופלפל טחון טרי. למעלה עם הנותרים 2 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
צלפיםצלפים
לחםלחם
3
מגישים כריכים עם צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.