כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל
כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה, שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, ו כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים כל כיכר ג ' בטה לשניים.
מברישים את החלק הפנימי של כל חצי עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
הכן את הגריל ולתת לו לשרוף עד גחלים בינוני חם או להגדיר גריל גז לחום בינוני.
מניחים את הלחם על הגריל, הרחק מחום ישיר, וגריל משני הצדדים עד חום ופריך מבחוץ אבל עדיין רך בתוך, כ 5 דקות.
להשאיר את הפטריות שלמות, ולזרוק בקערה עם 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית של הקורנית, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם. מיד גריל את הפטריות (להיזהר לא לאפשר את הלהבות להתלקח ולשרוף את הפטריות), פונה לפחות פעם אחת, עד השחמה מבושל דרך, על 7 עד 8 דקות.
בקערת המרינדה, מוסיפים את השאלוט, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, פטרוזיליה, את שאר 1 כפית קורנית, מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים היטב.
תן לפטריות להתקרר, לקצוץ דק, ולהוסיף לקערת המרינדה. לזרוק היטב. (ויניגרט פטריות עשוי להתבצע יום קדימה, מכוסה, ומקורר, ולאחר מכן הביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מפזרים מלח ופלפל משני צדי העוף.
כאשר הגחלים נשרפו עד אש בינונית, מניחים את העוף על הגריל ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות. הפוך, לעבור לקצה של הגריל הרחק חום ישיר, ולהמשיך לבשל עד אטום לאורך, כ 7 דקות.
בקערה, לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט הדרים. חותכים את חזה העוף לרוחב בזווית של 45 מעלות.
יוצקים כל מיצי עוף שנצברו לתוך הפטריות ומערבבים. כפית את הפטריות על גבי 4 פרוסות לחם בגריל העליון עם העוף. נחלק את הארוגולה בין הכריכים.
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי ומגישים מיד.