קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל

כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל
כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה, שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, ו כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים כל כיכר ג ' בטה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
3
מברישים את החלק הפנימי של כל חצי עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הכן את הגריל ולתת לו לשרוף עד גחלים בינוני חם או להגדיר גריל גז לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מניחים את הלחם על הגריל, הרחק מחום ישיר, וגריל משני הצדדים עד חום ופריך מבחוץ אבל עדיין רך בתוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
להשאיר את הפטריות שלמות, ולזרוק בקערה עם 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית של הקורנית, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם. מיד גריל את הפטריות (להיזהר לא לאפשר את הלהבות להתלקח ולשרוף את הפטריות), פונה לפחות פעם אחת, עד השחמה מבושל דרך, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערת המרינדה, מוסיפים את השאלוט, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, פטרוזיליה, את שאר 1 כפית קורנית, מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לפטריות להתקרר, לקצוץ דק, ולהוסיף לקערת המרינדה. לזרוק היטב. (ויניגרט פטריות עשוי להתבצע יום קדימה, מכוסה, ומקורר, ולאחר מכן הביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מפזרים מלח ופלפל משני צדי העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
טפטוף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
כאשר הגחלים נשרפו עד אש בינונית, מניחים את העוף על הגריל ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות. הפוך, לעבור לקצה של הגריל הרחק חום ישיר, ולהמשיך לבשל עד אטום לאורך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
הסר לצלחת.
14
בקערה, לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט הדרים. חותכים את חזה העוף לרוחב בזווית של 45 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
יוצקים כל מיצי עוף שנצברו לתוך הפטריות ומערבבים. כפית את הפטריות על גבי 4 פרוסות לחם בגריל העליון עם העוף. נחלק את הארוגולה בין הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
16
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה