כריך עוף מוצרלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סנדוויץ עוף מוצרלה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, כריך קציצות עוף עם תרד טרי, עגבניות קמפרי & מוצרלה באפלו / המטבח הניסיוני של קארי, ו כריך עגבניות בזיליקום מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פסטו ומיונז בקערה קטנה, ערבוב להתמזג.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף חיתוך הלוח, מגניב מעט.
חותכים את העוף לאורכו לפרוסות דקות.
תחתוך את ג ' בטה לחצי אופקית.
מניחים לחם, חותכים צדדים, על תבנית אפייה. צלייה 3 דקות או עד השחמה קלה.
מורחים תערובת פסטו באופן שווה על פני הצדדים לחתוך של לחם. מסדרים את פרוסות העוף באופן שווה על חצי תחתון. עוף למעלה באופן שווה עם עלי בזיליקום, ומפזרים גבינה מעל.
מניחים חצי תחתון על תבנית אפייה, ומטגנים 2 דקות או עד גבינה נמסה. מסדרים פלפל ועגבנייה על גבי גבינה, ומכסים בחצי העליון של הלחם.