כריך עוף צלוי עם מיונז תוצרת בית
אם יש לך ביצים, גרידת לימון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כריכי דגים פריכים או עוף עם מיונז חריף, מיונז צלפים, ו כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוף: לחם דופק, 2 כפות חמאה, גרידת לימון, שום, 2 כפות צלפים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במעבד מזון עד התערובת הופכת פירורים עדינים.
מקציפים ביצים בצלחת רדודה גדולה או צלחת עוגה.
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות כל cutlet בקמח, מתנער עודף. לטבול ביצה, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור לחם כדי מעיל שווה.
העברת קציצות בפירורי לחם לצלחת ולאפשר להגדיר 5 דקות.
בינתיים, גיליון אפייה קו עם 2 שכבות נייר מגבות.
מחממים חצי שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן.
להוסיף צלפים 1/4 כוס הנותרים ומטגנים עד נפוח וזהב, 2 עד 3 דקות. עם מרית, להעביר גיליון אפייה מוכן.
הוסף 2 קציצות למחבת ריקה עכשיו ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
להשליך שמן, למחוק מחבת, ולהוסיף שמן שנותר.
חום עד רק עישון. חזור על הליך הבישול עם הנותרים 2 cutlets.
עבור המיונז: בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים, חרדל, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומיץ לימון. בזרם איטי, יציב, יוצקים שמן תוך לטאטא במהירות ובמרץ עד התערובת היא חלקה ושמנת.
להרכיב: להשליך שמן ולמחוק מחבת.
מורחים צדדים לחתוך של לחמניות עם חמאה. מסדרים 2 לחמניות חמאה בצד למטה על מחבת וטוסט מעל חום בינוני עד הזהב, על 3 דקות. חזור עם הלחמניות שנותרו.
סדר קציצה אחת בכל גליל, להפיץ עם מיונז, ומפזרים צלפים מטוגנים.