כריך קובני מבושל איטי
אם יש לכם שמן זית, מיץ תפוזים, כתף חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני, ו כריך קובני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השמן, מלח, כמון, אורגנו, פלפל שחור, פלפל אדום, שום, מיץ לימון ומיץ תפוזים בקערה קטנה. לעשות חריצים בשר חזיר עם סכין קילוף לשפשף בנדיבות בכל רחבי עם תערובת שמן.
מניחים את החזיר בבישול איטי העליון עם המיצים הנותרים מהקערה. מכסים ומבשלים נמוך עד מכרז, מרפרף פעם באמצע, על 6 שעות.
הסר מן הבישול האיטי ולתת מגניב מעט. לגרוס את החזיר לחתיכות עבות עם 2 מזלגות. מניחים את החזיר בצד ולשמור חם בנוזל הבישול.
חותכים את הגליל פתוח למרוח את שני הצדדים עם חרדל.
שכבה על השוויצרי, חזיר, חזיר משוך וחמוצים.
מניחים את הבצל מעל מחצית המשנה לחתוך לחלקים. או, להתחיל בקצוות מנוגדים גזע לאמצע.