כריך קציצה איטלקי
כריך קציצה איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותביאו רוטב פסטה, כיכרות תת-קרקעיות, פירורי לחם איטלקיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך קציצה, כריך קציצה, ו כריך קציצה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכה סגלגלה מתוך החלק העליון של כל כיכר. מילואים חלקים סגלגלים לשימוש נוסף.
מערבבים בשר ו-5 המרכיבים הבאים. צורה לתוך 36 (1 אינץ') כדורים. לבשל קציצות במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
להחזיר כדורי בשר למחבת; להוסיף רוטב פסטה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 10 דקות או עד מחומם היטב.
מניחים כיכרות על תבנית אפייה; העליון כל אחד עם 6 כדורי בשר. רוטב כפית באופן שווה על כדורי בשר.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.