אם יש עלי חסה, בייקון, גבינה שוויצרית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריך קרואסון קלאב, כריך קרואסון מועדון קליפורניה, ו כריך קרואסון מועדון קליפורניה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחית אבוקדו בקערה באמצעות מזלג או מחית תפוחי אדמה. מלח שום מערבבים, מיץ לימון, ואורגנו לתוך אבוקדו פירה.
מרכיבים שתצטרך
מלח שום
מיץ לימון
אבוקדו
אורגנו
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
3
סדר קרואסונים לפצל על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
4
מניחים 2 פרוסות הודו על החצי התחתון של כל קרואסון.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
טורקיה כולה
5
שכבה 1 פורסת גבינה שוויצרית ו -2 פרוסות בייקון על גבי כל שכבת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
גבינה שוויצרית
טורקיה כולה
6
מניחים כל קרואסון מעל שכבת בייקון. מסדרים כריכים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
פתח כל כריך ומניח 2 פרוסות עגבניות ועלה חסה 1 על גבי שכבת בייקון. מורחים קלות 1 כפית חרדל ו 1/4 תערובת אבוקדו על כל קרואסון העליון. החזירו כל חולצה לכל כריך.