לחמניות קינמון מזוגגות קלות של סאני הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מיץ לימון, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו לחמניות קינמון מזוגגות מייפל, מאפל זיגוג תפוח פריך קינמון לחמניות, ו קל לחמניות קינמון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת עוגה עגולה 10 אינץ
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. משמנים את הצדדים ואת החלק התחתון של מחבת עוגה עגולה 10 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
3
למילוי: בקערה, מוסיפים את הסוכר החום, אגוזי פקאן, תפוח קצוץ, גרידת לימון, קינמון, אגוז מוסקט, הל וקורט של מלח. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
גרידת לימון
הל
קינמון
מוסקט
פקאנים
תפוח
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בסיר קטן, להמיס את 2 כפות חמאה עם קמצוץ של מלח. אבק קל משטח עבודה נקי עם קמח. לשטח את בצק עלים להתגלגל עם מערוך אפילו החוצה לאטום את החורים, אם בכלל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
חמאה
קמח לכל מטרה
גלול
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערוך
סיר
5
מברשת את החמאה בכל רחבי בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' באחד הקצוות הקצרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
חמאה
6
מפזרים את תערובת תפוח-קינמון באופן שווה על גיליון מאפה, להיזהר לעזוב את הגבול 1 אינץ'. החל מהקצה הרחוק ביותר מהקצה ללא כל מילוי, להתחיל לגלגל את הבצק בחוזקה. טאק ולחץ כמו שאתה הולך, שמירה על היומן אפילו ככל האפשר. כאשר הקצה הוא הגיע, לגלגל את המאפה על עצמו ולחץ בחוזקה, אפילו צובט, כדי לאטום. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך בעדינות 6 פרוסות שוות מכל יומן. חזור עם גיליון בצק עלים השני לעשות 12 חתיכות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
קינמון
תפוח
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
7
מניחים את פרוסות ספירלה בצד למעלה במחבת עוגה מוכנה. התחל מסביב לקצוות ולמלא במרכז.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
8
אופים עד המאפה מבושל דרך חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בינתיים, עבור זיגוג: בסיר קטן, מוסיפים את החמאה להמס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את תמצית הוניל ומיץ לימון ומתחילים לטאטא באבקת הסוכר במרווחים של 1/4 כוס. המשך להוסיף ולטאטא בין תוספות עד הזיגוג מתעבה. מתבלים עם קמצוץ מלח, ואז מסירים מהחום.