קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות קינמון מזוגגות וקלות של סאני

לחמניות קינמון מזוגגות וקלות של סאני
לחמניות קינמון מזוגגות קלות של סאני הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מיץ לימון, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו לחמניות קינמון מזוגגות מייפל, מאפל זיגוג תפוח פריך קינמון לחמניות, ו קל לחמניות קינמון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת עוגה עגולה 10 אינץ
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. משמנים את הצדדים ואת החלק התחתון של מחבת עוגה עגולה 10 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
3
למילוי: בקערה, מוסיפים את הסוכר החום, אגוזי פקאן, תפוח קצוץ, גרידת לימון, קינמון, אגוז מוסקט, הל וקורט של מלח. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידת לימוןגרידת לימון
הלהל
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
פקאניםפקאנים
תפוחתפוח
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בסיר קטן, להמיס את 2 כפות חמאה עם קמצוץ של מלח. אבק קל משטח עבודה נקי עם קמח. לשטח את בצק עלים להתגלגל עם מערוך אפילו החוצה לאטום את החורים, אם בכלל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
סירסיר
5
מברשת את החמאה בכל רחבי בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' באחד הקצוות הקצרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
חמאהחמאה
6
מפזרים את תערובת תפוח-קינמון באופן שווה על גיליון מאפה, להיזהר לעזוב את הגבול 1 אינץ'. החל מהקצה הרחוק ביותר מהקצה ללא כל מילוי, להתחיל לגלגל את הבצק בחוזקה. טאק ולחץ כמו שאתה הולך, שמירה על היומן אפילו ככל האפשר. כאשר הקצה הוא הגיע, לגלגל את המאפה על עצמו ולחץ בחוזקה, אפילו צובט, כדי לאטום. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך בעדינות 6 פרוסות שוות מכל יומן. חזור עם גיליון בצק עלים השני לעשות 12 חתיכות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
7
מניחים את פרוסות ספירלה בצד למעלה במחבת עוגה מוכנה. התחל מסביב לקצוות ולמלא במרכז.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
8
אופים עד המאפה מבושל דרך חום זהוב, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בינתיים, עבור זיגוג: בסיר קטן, מוסיפים את החמאה להמס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את תמצית הוניל ומיץ לימון ומתחילים לטאטא באבקת הסוכר במרווחים של 1/4 כוס. המשך להוסיף ולטאטא בין תוספות עד הזיגוג מתעבה. מתבלים עם קמצוץ מלח, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
זיגוגזיגוג
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
הסר את הלחמניות מהתנור ויוצקים את הזיגוג מעל.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לנוח על 5 דקות לפני ההגשה.
13
מגישים חמים.