כריך ריקוטה ועגבנייה
. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מיונז, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו כריך אפרסק, עגבניות וריקוטה., כריך ריקוטה האהוב עליי, ו כריך ארוחת בוקר ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מסדרים את פרוסות העגבניות על תבנית האפייה המוכנה. מעל כל פרוסה עם גבינת ריקוטה; מפזרים את התבלינים האיטלקיים על גבי גבינת ריקוטה; מניחים מתחת לטוחן שחומם מראש עד שהגבינה מתחילה להשחים, כ -5 דקות.
מורחים 1 כף מיונז על כל אחד 2 פרוסות של לחם מולטיגרין קלוי. למעלה שתי חתיכות הנותרים של טוסט עם פרוסות גבינת פרובולון. ואז לסדר את העגבניות צלויות על גבינת פרובולון. השלימו את הכריך על ידי הנחת הלחם עם המיונז על העגבניות.