כריך שרימפס בגריל עם שוק האיכרים
שרימפס בגריל פו ' ילד כריך עם שוק האיכרים להתענג יכול להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.69 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו תערובת ארוגולה, בצל, לחמניות מסוג לחם ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 36%. מתכונים דומים: שוק האיכרים בגריל סוכות, כריכי שוק איכרים בגריל, ו שוק האיכרים אביב ירקות מחרוזת עם שרימפס פראי.
הוראות
מחממים 1/2 כף שמן זית ושום בסיר קטן על אש בינונית למשך 2 דקות.
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר. מרינדים שרימפס במחצית מתערובת שמן השום בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מברישים את השמן שנותר על הלחם.
בזמן שהשרימפס במרינדה, קלף בעדינות קליפות תירס, הסר את המשי ומשוך קליפות לאחור מעל התירס.
מניחים תירס (עם קליפה שלמה), פלפל ובצל על גריל משומן. צולים פלפל ובצל במשך 6-8 דקות, תירס למשך 10 דקות, הופכים מדי פעם עד להשחמה.
לקלף קליפה מתירס, לחתוך תירס מקלח ומניחים בקערה בינונית. קוצצים פלפלים וסלרי ופורסים דק את הבצל.
שלב את יתרת שמן הזית ורוטב הסלט.
יוצקים תערובת על ירקות וזורקים לציפוי.
מניחים שרימפס וצד חתוך של לחם צרפתי על הגריל. מבשלים שרימפס 3-4 דקות לכל צד עד מבושל דרך, צולה לעתים קרובות עם יצירת מופת. צולים לחם עד להשחמה קלה.
להרכבה, מרפדים לחמניות עם ארוגולה ומענגים סקופ בבסיס הלחם. למעלה עם ארבעה שרימפס בגריל ועוד להתענג.
טפטוף עם יצירת מופת של ק. ק., רוטב ברביקיו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יקב לאנג פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
![יקב לאנג פינו גרי]()
יקב לאנג פינו גרי
"אחות נירוסטה" לשמורה של לאנג פינו גריס, 2015 הוא קלאסי מראה ריפר, פירות טרופיים האופייניים זה וינטאג ' חם תוך שמירה על נוכחות יפה של חומציות בסדר ברחבי.