כריכי Gruyère-and-זוקיני בגריל עם פסטו מעושן
מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. אם יש לך גבינה אפנזלר, קישואים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטו עם פלפל מעושן על כריכי עוף בגריל, כריך חזיר צלוי, עוף וגרוייר., ו גריל Gruyère וכריכי טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני, לשלב את בזיליקום, שום ופפריקה ולעבד עד קצוץ דק. עם המכונה על, בהדרגה לשפוך את 3 כפות שמן זית עד מעורבב. מתבלים את הפסטו במלח.
מברישים את פרוסות הקישואים בשמן זית ומתבלים במלח. גריל על חום גבוה עד חרוך יפה ופשוט מכרז, על 2 דקות לכל צד.
חותכים כל פרוסת קישואים במחצית לרוחב.
גריל מאפינס אנגלית, לחתוך בצד למטה, על אש נמוכה, עד רק רך, כ -30 שניות. הפעל וגריל עד מאפינס להתחיל חום, על 1 דקה.
מורחים את הצדדים לחתוך של מאפינס עם פסטו.
שכבה 1 פרוסת גבינה, 2 חתיכות קישואים ועוד 1 פרוסת גבינה על החצאים התחתונים של כל מאפין. סגור את הסנדוויצ ' ים וסרק את החלק העליון והתחתון בשמן זית. גריל הכריכים על אש נמוכה, מסתובב, עד שהם פריך מבחוץ והגבינה נמסה, על 4 דקות בסך הכל.
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים מיד.