כריכי אצבע עם בעיטה
קוק-עם-בעיטה אצבע כריכים הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לך חזרת, כמה טחינה של פלפל, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו כריכי אצבע, כריכי אצבעות מצמררים, ו כריכי אצבע לובסטר קטנים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקלפים את המלפפון ופורסים אותו דק מאוד.
הניחו את פרוסות המלפפון על דף מגבת נייר וכסו אותן בסדין שני.
הניחו לעמוד עד שמגבות הנייר יספגו את נוזל פרוסות המלפפון, בערך 15 דקות.
מועכים את החמאה, הבצל הירוק, השמיר, חזרת, המלח והפלפל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים 5 מפרוסות הלחם עם מחצית מחמאת השמיר, ואז מעל את החמאה בשכבת פרוסות מלפפוןזה בסדר אם הם חופפים מעט.
מורחים את יתרת החמאה על יתרת הלחם ומעליהם את הכריכים.
חותכים כל כריך ל -4 חלקים.