המתכון לבישול איטי כריכי בשר איטלקי מוכן בערך 8 שעות ו-10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 426 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בזיליקום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי.
הוראות
1
מערבבים צלי, מים, בזיליקום, אורגנו, מלח, אבקת שום, פתיתי פטרוזיליה, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור יחד בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף