כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול וארוגולה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול, כריכי הודו עם מיונז עשבי תיבול, ו בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים שום על נייר מצופה קלף, טפטוף עם שמן זית, לעטוף. צלי עד זהב ורך, על 1 שעה. פתח; תן מגניב במשך 10 דקות. לסחוט ציפורן מקליפות. שמור 6 עבור מתכון זה, לשמור את השאר לשימוש אחר על ידי אחסונם, טפטף בשמן זית מכוסה במקרר במשך 1 שבוע.להעלות חום בתנור ל 425 מעלות F.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה. בנדיבות עונה בשר בקר עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת, וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים מחבת לתנור.צלי בקר עד רושמת 125 לנדירה או 130 לנדירה בינונית, 15 עד 20 דקות.
תן בשר לעמוד במשך 20 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי של רבע אינץ'.בינתיים, מחית 6 שיני שום קלוי עם מזלג בקערה קטנה. מערבבים במיונז, מיץ לימון, ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל. (מיונז שום עשבי תיבול ניתן לאחסן במקרר עד 1 יום.)
מורחים 1 כף של המיונז על כל פרוסת לחם. למעלה עם בשר בקר. ממש לפני ההגשה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים קצת ארוגולה.