כריכי גבינת חצילים ועזים
כריכי חצילים וגבינת עיזים זה צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 361 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פלפל, גבינת עיזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כריכי חצילים עם גבינת עיזים, עגבניות ובזיליקום, רולטיני חצילים עם גבינת עיזים, ו פסטה גבינת עיזים חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרוסות חצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברשת שני הצדדים של חצילים עם 1 כפית שמן.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום. מסדרים חצאי פלפל, צדי עור למעלה, על תבנית אפייה עם חצילים; לשטח עם יד. מטגנים 4 דקות; להפוך חצילים מעל (לא להפוך פלפל). לצלות 4 דקות נוספות; להסיר חצילים מן המחבת. פלפל צלוי עוד 7 דקות או עד מושחר.
מניחים פלפל בשקית ניילון zip-top; חותם.
תן לעמוד במשך 15 דקות; לקלף ולהשליך את העור.
פרוסות לחם צלוי במשך 2 דקות או עד השחמה קלה, מפנה פעם אחת.
מורחים 1 כף פסטו על כל אחד 2 פרוסות לחם.
שכבה כל פרוסת לחם, פסטו בצד למעלה, עם 2 פרוסות חצילים, 1 חצי פלפל, ו 2 פרוסות חצילים. לזרוק ארוגולה עם הנותרים 1 כפית שמן ופלפל שחור; לחלק את תערובת ארוגולה באופן שווה בין כריכים.
מורחים 2 כפות גבינת עיזים על כל אחד 2 פרוסות לחם שנותרו; מקום, בצד גבינה למטה, על כריכים.