כריכי גלידה טבולים בשוקולד
כריכי גלידה טבולים בשוקולד עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 69 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: כריכי גלידה טבולים בשוקולד, שוקולד טבל סנדוויצ'ים גלידת Oreo Mochan חמאת בוטנים תוצרת בית, ו כריכי גלידה טבולים.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו 13 x 9 x 2 אינץ 'תבנית אפייה מתכת (רצוי עם צדדים ישרים) עם לסכל, משאיר 1 אינץ' overhang בצדדים ארוכים. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
לטאטא קמח, סודה לשתייה, וקמצוץ מלח בקערה בינונית. ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מבשלים עד מוצקי חלב על החלק התחתון של מחבת להפוך חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מעבירים חמאה משחימה לקערה קטנה.
מניחים סוכר וסירופ בקערה גדולה.
להקציף לשלב (תערובת לא תהיה חלקה).
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק כדי להתמזג.
העברת בצק רך למחבת מוכנה; לחץ לתוך שכבה אפילו.
אופים שכבת עוגיות עד חום זהוב סביב הקצוות והצדדים הם רק מתחילים להתרחק מקצוות מחבת, 15 עד 17 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
באמצעות לסכל overhang כסיוע, להרים cookielayer מחבת ומקום על משטח עבודה.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף לאורכו באותו מחבת, משאיר overhang משני הצדדים הקצרים של מחבת.
מניחים עוד גיליון של פלסטיק לעטוף לרוחב במחבת, עוזב overhang על צדדים ארוכים של מחבת.
חותכים שכבת עוגייה במחצית לרוחב. החזר 1 חצי עוגייה, בצד העליון למטה, למחבת, הצבת בנוחות ב 1 קצה קצר של מחבת. מעט לרכך גלידה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות.
מורחים גלידה באופן שווה על פני עוגייה במחבת.
מניחים חצי עוגייה שנייה, למעלה בצד, על גבי גלידה, הקשה מעט לדבוק. מקפלים פלסטיק לעטוף מעל עוגיות מלאות גלידה. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
גיליון אפייה קו עם נייר קלף או נייר שעווה. פתח את עוגיה מלאה בגלידה, הנח על משטח העבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגייה לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לרוחב לתוך 4 כריכים.
מערבבים שוקולד ושמן בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי עד נמס וחלק; מגניב לפושר. סדר קישוטים על צלחות. עבודה עם כריך גלידה 1 בכל פעם, לטבול חצי כריך בשוקולד נמס, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לקערה. לחץ על כריך בעדינות לתוך קישוטים על צלחת. חזור לגיליון במקפיא. להקפיא עד ערכות שוקולד וקופא, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לעטוף כל כריך בנפרד בנייר כסף ולשמור קפוא.