כריכי גלידת בראוניז
מתכון בראוני גלידת כריכים מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. לכי לחנות וקחי תערובת בראוני פרימיום מקורית, גלידה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 84 מעריצים. זה מושלם עבור קיץ. נסו כריכי גלידת בראוניז, כריכי גלידת בראוניז, ו כריכי גלידת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל, או תרסיס כוסות מאפין עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני תערובת, מים, שמן וביצה עד מעורבב היטב. כפית לתוך כוסות מאפין.
אופים 26 עד 28 דקות או עד קיסם מוכנס ליד הקצוות יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
חותכים בראוניז במחצית אופקית.
מקום 1 כף (כ 1/4 כוס) גלידה בין חצאי בראוני.
מפזרים צדדים עם סוכריות. להקפיא עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "