כריכי גלידת בראוניז
כריכי גלידת בראוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו כריכי גלידת בראוניז, כריכי גלידת בראוניז, ו כריכי גלידת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים רדיד אלומיניום או נייר קלף מספיק זמן כדי להתאים תחתיות של 2 (8 אינץ') מחבתות מרובעות, המאפשר שיפוץ 2 אינץ ' על כל קצה. נייר קל עם ספריי בישול.
שוקולד מבשלים וחמאה יחד בסיר קטן על אש נמוכה עד מומס. מגניב במקצת. הכה סוכר וביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 5 דקות או עד אור ורך. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד מומסת, פועם עד מעורבב. מערבבים וניל. מקפלים בקמח ומלח עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 13 עד 15 דקות או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי. בראוניז מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה תיל; להקפיא מחבתות במשך 2 שעות.
מורחים 3 כוסות גלידה על שכבת בראוני 1 במחבת.
הסר שכבת בראוני אחר, לקלף לסכל; מקום על שכבת גלידה, ולחץ בעדינות. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 4 שעות או לילה.
הסר מהמחבת, הסר רדיד, וחתוך לרבעים.
חותכים כל רבעון באלכסון כדי ליצור 8 משולשים. אם תרצה, במקום שבבי שוקולד לתוך 2 שקיות פלסטיק zip העליון קטן; חותם. מיקרוגל 30 שניות בכל פעם עד שהשוקולד נמס. לגזור פינה זעירה מ 1 צד של התיק; טפטוף שוקולד נמס על ברים.