כריכי גלידת חמאת בוטנים וריבה
הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כריכי עוגיות חמאת בוטנים ממולאים בגלידת ריבת ענבים, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו כריכי עוגיות חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה גדולה.
בקערת ערבוב, לשלב את חמאת בוטנים, 1 כוס סוכר, הביצה, וניל, ומערבבים היטב עם כף.
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל של אגוזי מלך.
מניחים את הכדורים על תבנית אפייה מוכנה. עם מזלג, טבול בסוכר כדי למנוע דבק, לחץ על עיצוב חוצה על כל עוגייה.
אופים במשך 12 דקות, להסיר מהתנור, ומפזרים את העוגיות עם חלק מהסוכר הנותר. מגניב מעט לפני הסרת מחבת.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומרים הראשונים 5. מחית את התותים במעבד מזון ומוסיף לתערובת שמנת.
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה. לאחר הקפאה במכונת הגלידה, להעביר מיכל ומקום במקפיא, להקפיא מוצק, במשך 6 שעות לפני ההגשה.
מורחים את ריבת התות על עוגיית חמאת בוטנים. למעלה עם כף קטנה של גלידת תות ולכסות עם עוגייה אחרת.
רול צדדים שבבי חמאת בוטנים או בוטנים, אם תרצה בכך.