כריכי גלידת מרגריטה
כריכי גלידת המרגריטנים הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 214 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם קליפת ליים, מלח ים גס, סוכר turbinado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.
הוראות
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים ביצה, 1 כף קליפת ליים, ומיץ ליים; לנצח 2 דקות או עד משולב היטב.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/8 כפית מלח שולחן; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה, ומכים רק עד בשילוב.
מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך יומן 6 אינץ'. יומני גלישה בנפרד בניילון נצמד; צמרמורת 3 שעות או עד המשרד.
חותכים כל יומן לפרוסות 16 (בעובי של 1/3 אינץ'), ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
מפזרים את העוגיות באופן שווה עם הנותרים 2 כפיות קליפת לימון, סוכר turbinado, ומלח ים.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב במשך 2 דקות על מחבתות על מתלה תיל.
הסר מסדינים אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים גלידת וניל ושרבט בקערה בינונית; מקפלים ומערבלים קלות יחד. סקופ 1/4 גביע גלידת תערובת על החלק התחתון של עוגייה אחת, העליון עם עוגייה אחת. מכסים כל כריך בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "