כריכי גלידת שוקולד חמאת בוטנים
חמאת בוטנים גלידת שוקולד כריכים הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, אפיית סודאן ומלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו כריכי גלידת שוקולד חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכרים יחד בקערה בינונית עם מערבל יד או לעמוד על מהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה ווניל ומכים עד בשילוב.
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. עם מיקסר במהירות בינונית, להוסיף מרכיבים יבשים לתערובת מוקרם ב 2 קבוצות, להכות 15 עד 20 שניות לאחר כל אצווה לשלב וגירוד הצדדים של קערה לפי הצורך.
שמן קלות את הידיים שלך ולהשתמש בהם כדי לגלגל בצק לתוך 16 כדורי אגוז בגודל. רווח שווה את הכדורים על 2 גיליונות נייר קלף, באמצעות כפות הידיים שלך, לחץ על כל כדור לתוך 2-in. דיסק.
אופים עוגיות עד שהם התפשטו והם מבושלים אבל עדיין רך, על 10 דקות. מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה אפייה להתקרר לחלוטין.
כדי להכין כריכי גלידה, כפית 1/4 כוס גלידה על צד שטוח של 8 עוגיות. למעלה עם עוגיות שנותרו, צד שטוח למטה, לחיצה קלה. כריכי צ ' יל במקפיא כ -10 דקות, רק מספיק זמן כדי לצנן גלידה אבל לא מספיק כדי להקשיח עוגיות. תאכל מיד.