כריכי הודו עם פנים פתוחות, ברי ונקטרינה עם סלט ארוגולה
כריכי הודו, ברי ונקטרינה עם סלט ארוגולה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריכי חזיר עם פנים פתוחות בגריל, ברי וארוגולה, כריכי הודו עם פנים פתוחות, ו כריכי פרמיג'יאנה הודו עם בישולים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את חרדל הדבש באופן שווה על הלחם. למעלה עם תרנגול ההודו, פרוסות נקטרינה, וברי. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה, בצל, שמן, ו 1/2 כפית מלח.
הוספת פירות היא דרך טעימה וקלה לטפח כמעט כל כריך עם גבינה. עוד כמה זוגות נהדרים: שזיפים ופרמזן, תפוחים וצ ' דר, אגסים וגבינה כחולה, ותאנים וגבינת עיזים.