כריכי חזיר ופונטינה בגריל
כריכי חזיר ופונטינה בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1240 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, עלי חסה רומאיים, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי קורנביף ופונטינה בגריל, כריכי גבינה בגריל מיני מרווה ופונטינה, ו כריכי עוף בגריל ופלפל אדום קלוי עם גבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או חמם מראש גריל גז או פחם.
מזלפים את צלעות החזיר משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מפזרים את שני הצדדים עם עשבי התיבול דה פרובנס וצולים במשך 10 דקות. הופכים את הצלעות ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 160 מעלות צלזיוס.
מעבירים את הצלעות לקרש חיתוך ונותנים להם לנוח 10 דקות. פורסים כל קוצצים לפרוסות 6 (1/4 אינץ').
בקערה קטנה שלבו את המיונז, הבזיליקום, גרידת הלימון ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את המחצית התחתונה של הלחם על משטח עבודה ומורחים עם 1/2 מתערובת המיונז.
מוסיפים את עלי החסה, מסדרים את פרוסות הגבינה על החסה ומעליהם את פרוסות החזיר.
מורחים את המחצית העליונה של הלחם עם תערובת המיונז שנותרה ומכסים את הכריכים. פורסים את הכיכר ל -4 חלקים ומגישים.