כריכי חזיר משך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי חזיר משך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. אם יש לך מלח, זרעי כמון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, כריכי חזיר משך, ו כריכי חזיר משך (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (8-אונקיה) צנצנת
מחממים את הגריל לחום בינוני (הגריל צריך לשמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות F).
מניחים מחבת טפטוף מלא חצי הדרך עם ציר עוף על הלבנים. מתבלים את קת החזיר במלח ופלפל ומניחים על הסורגים של הגריל על מחבת הטפטוף. סגור את המכסה של הגריל ולתת לבשל חזיר במשך 1 שעה. הפוך את החזיר ולהמשיך צליה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F. יותר ציר עוף ייתכן שיהיה צורך למלא את מחבת טפטוף במהלך צלייה.
הסר את החזיר מן הגריל ולתת לנוח במשך 15 דקות. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את החזיר לתוך גדילים עם האצבעות שלך.
מוסיפים את החזיר הגרוס לרוטב ברביקיו ומגישים על לחמניות סנדוויץ ' עם Jalapenos כבוש.
שמן חום בסיר בינוני על הסורגים של הגריל.
מוסיפים את הבצל ואת חלפיניו ומבשלים עד רך.
מוסיפים את העגבניות הטריות, עגבניות ומיצים משומרים, חומץ, דבש, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר, ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין והרוטב מופחת מעט מעובה. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מוסיפים את החזיר הקרוע ומערבבים למעיל.
מערבבים את החומץ, סוכר, פלפל, זרעים ומלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מניחים את jalapenos, גזע בצד למעלה, לתוך הצנצנת ויוצקים מספיק תערובת חומץ מקורר עליהם כדי לכסות. ארוז את עלי הכוסברה לתוך הצנצנת. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 4 ימים.