קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי טונה ארטישוק עם צידנית

כריכי טונה ארטישוק עם צידנית
Tunan ו ארטישוק צידנית בכריכים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק מושרים, כדי 8 עלי בזיליקום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי נקניק ותירס עם רוטב קר יותר, סנדוויצ'ים מגוהצים עם פלפל חריף, ו כריכי סלט טונה למוני ארטישוק וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
למלא את באגט עם התערובת, לפזר את עלי בזיליקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בגטבגט
3
סגור את באגט ועטוף אותו בחוזקה בנייר שעווה, ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים את הכריך בתחתית הצידנית כך שהמשקל של התוכן האחר דוחס את הכריך ומאפשר למיצים להיספג בלחם.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.