כריכי טלה בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. אם יש לכם משחת חריסה, חומץ יין, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו כריכי טלה בגריל עם בצל ירוק בגריל, כריכי טלה בגריל, ו כרישה לתינוק בגריל, שום ירוק וכריכי טלה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הכינו את המרינדה על ידי טחינה דקה של הצלפים, האורגנו והשום יחד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
אורגנו
צלפים
שום
3
מוסיפים לקערה קטנה יחד עם היוגורט, שמן הזית, גרידת הלימון ומעט מלח ופלפל, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
שמן זית
יוגורט
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את הטלה בשקית גדולה הניתנת לסגירה מחדש ויוצקים פנימה את מרינדת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
יוגורט
כבש
5
מערבבים אותו סביב כך שהכבש מצופה לחלוטין בכל רחבי. סוחטים כל אוויר, סוגרים מחדש את השקית ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
6
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
כאשר הכבש מושרה, הוציאו אותו מהשקית ונגבו את כל העודפים במגבות נייר. פורשים את הטלה, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים היטב מלח ופלפל משני הצדדים; זה יעזור ליצור קרום נחמד. צולים כ -15 דקות, ואז הופכים פעם אחת ומבשלים עוד 12 דקות בצד השני עד שהם מבושלים ויש לכם קצת צבע על הכבש. בסיום מוציאים מהגריל, אוהל עם נייר כסף ומניחים לנוח 10 עד 12 דקות לפני הגילוף על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
דגנים
כבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
גריל
רדיד אלומיניום
8
קח את הבגט והתפצל אופקית לאורכו כך שיהיו לך חצאים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
9
מניחים על הגריל כדי לחמם את הלחם דרך ולקבל מעט פריך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
להרכבת הכריכים יש למרוח את הלחם בחריסה מאיו, לערום בפרוסות טלה ומלפפונים מתוקים כבושים מהירים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
Harissa
לחם
כבש
מיונז
11
מניחים את החלק העליון של הבגט ופורסים את הכריך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
12
מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, הריסה, החומץ והכמון בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה לאיחוד. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מקררים ומגישים מרוחים על כריכי טלה.