כריכי ירקות ים תיכוניים בגריל
צריך מנה עיקרית צמחונית? כריכי ירקות ים תיכוניים בגריל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ארוגולה תינוק, עגבניות, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף בגריל ים תיכוניים עם פנים פתוחות, טג'ין ירקות בגריל ים תיכוני, ו טרטן ירקות בגריל ים תיכוני.
הוראות
מחממים גריל גבוה (450 עד 550). בינתיים, לערבב מיונז, שום, ומיץ לימון יחד; להפריש.
מברשת קישואים, פטריות, וחציל עם שמן ומפזרים מלח. גריל, מפנה פעם אחת, עד ריכוך סימני גריל מופיעים, כ 3 דקות.
לחם גריל לחתוך בצד למטה רק עד סימני גריל מתחילים להופיע, 2 דקות.
חותכים כל כיכר-חצי ל 4 חתיכות.
מורחים ישבנים עם מיונז ומורחים צמרות עם גבינה. הכינו כריכים עם ירקות, עגבניות וארוגולה.