כריכי מוצרלה פתוחים
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 501 קלוריות. אם $ 1.03 למנה נופל בתקציב שלך, כריכי מוצרלה פתוחים עשויים להיות נהדרים צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 2. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כריך עגבניות, מוצרלן ובזיליקום עם פנים פתוחות, כריכי ביצה פתוחים, ו סנדוויצ'ים פתוחים עם סנאפר אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מסננים 2 כפיות נוזלים מתערובת העגבניות; מברישים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
לצלות 5 ב. מהחום עד פריך, כ 1-2 דקות. כף 1/4 כוס תערובת עגבניות על כל חתיכות לחם; מפזרים גבינה. לצלות 1-2 דקות יותר או עד מבעבע.