קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי מוצרלה פתוחים

כריכי מוצרלה פתוחים
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 501 קלוריות. אם $ 1.03 למנה נופל בתקציב שלך, כריכי מוצרלה פתוחים עשויים להיות נהדרים צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 2. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כריך עגבניות, מוצרלן ובזיליקום עם פנים פתוחות, כריכי ביצה פתוחים, ו סנדוויצ'ים פתוחים עם סנאפר אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים 2 כפיות נוזלים מתערובת העגבניות; מברישים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
לצלות 5 ב. מהחום עד פריך, כ 1-2 דקות. כף 1/4 כוס תערובת עגבניות על כל חתיכות לחם; מפזרים גבינה. לצלות 1-2 דקות יותר או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים