כריכי מטבל צרפתיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכים עם מטבל צרפתי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -43 גרם חלבון , 34 גרם שומן ובסך הכל 620 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זהו מתכון יקר למדי לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, לחמניות האג'י, רוסטביף ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי מטבל צרפתיים , כריכי מטבל צרפתיים וסנדוויצ'ים צרפתיים .
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ו-1/4 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, כ-10 דקות.
מעבירים לקערה; לשמור את המחבת.
בינתיים מכינים את המטבל: מביאים את מרק הבקר ואגוז המוסקט לרתיחה בסיר קטן; מסירים מהאש ומוסיפים את החזרת ו-1/2 כף חמאה. מכסים ושומרים על חום.
שכבו חצי מהגבינה, ולאחר מכן את הרוסטביף, הבצל ושאר הגבינה על הלחמניות. ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים 2 כריכים ומעלים מחבת כבדה. מבשלים, לוחצים על המחבת העליונה כדי לשטח את הכריכים, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה, כ-4 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עם 1 כף החמאה הנותרת ו-2 כריכים.