קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כריכי מטבל צרפתיים

כריכי מטבל צרפתיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכים עם מטבל צרפתי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -43 גרם חלבון , 34 גרם שומן ובסך הכל 620 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זהו מתכון יקר למדי לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, לחמניות האג'י, רוסטביף ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי מטבל צרפתיים , כריכי מטבל צרפתיים וסנדוויצ'ים צרפתיים .

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ו-1/4 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מעבירים לקערה; לשמור את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בינתיים מכינים את המטבל: מביאים את מרק הבקר ואגוז המוסקט לרתיחה בסיר קטן; מסירים מהאש ומוסיפים את החזרת ו-1/2 כף חמאה. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
שכבו חצי מהגבינה, ולאחר מכן את הרוסטביף, הבצל ושאר הגבינה על הלחמניות. ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 2 כריכים ומעלים מחבת כבדה. מבשלים, לוחצים על המחבת העליונה כדי לשטח את הכריכים, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה, כ-4 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עם 1 כף החמאה הנותרת ו-2 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים עם המטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
צילום של ג'סטין ווקר