כריכי סורבה וקצפת פטל
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, טרטר, סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו מרנג שקדים עם סורבה פטל, סורבה פטל, ו עוגת מרנג פטל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר 2 (8 x 12 אינץ') מלבנים על נייר. להפוך נייר מעל, ומאובטח עם קלטת מיסוך.
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
מניחים קרם של טרטר וחלבונים ביצה בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat).
מוסיפים חומץ ווניל, ומכים עד בשילוב. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין מלבנים נמשכים; להפיץ את תערובת ביצה לבן לקצוות החיצוניים של כל מלבן.
אופים ב 250 במשך 2 שעות או עד יבש. כבה את התנור; דלת תנור פתוחה חלקית. מקצפת בתנור 1 שעה.
הסר מהתנור. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
כדי להכין כריכים, מורחים סורבה על צד שטוח של 1 מרנג; העליון עם שאר מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. לעטוף כריך בחוזקה בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד. פתח את העטיפה וחתוך את הכריך לחצי לאורכו.
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 6 (2 x 4 אינץ') חתיכות.
חותכים כל חתיכה בחצי באלכסון כדי ליצור 24 משולשים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "