קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

כריכי סורבה וקצפת פטל

כריכי סורבה וקצפת פטל
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, טרטר, סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו מרנג שקדים עם סורבה פטל, סורבה פטל, ו עוגת מרנג פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר 2 (8 x 12 אינץ') מלבנים על נייר. להפוך נייר מעל, ומאובטח עם קלטת מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים קרם של טרטר וחלבונים ביצה בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים חומץ ווניל, ומכים עד בשילוב. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין מלבנים נמשכים; להפיץ את תערובת ביצה לבן לקצוות החיצוניים של כל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
אופים ב 250 במשך 2 שעות או עד יבש. כבה את התנור; דלת תנור פתוחה חלקית. מקצפת בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהתנור. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי להכין כריכים, מורחים סורבה על צד שטוח של 1 מרנג; העליון עם שאר מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. לעטוף כריך בחוזקה בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד. פתח את העטיפה וחתוך את הכריך לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 6 (2 x 4 אינץ') חתיכות.
10
חותכים כל חתיכה בחצי באלכסון כדי ליצור 24 משולשים.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "