כריכי סטייק איטלקיים
המתכון כריכי סטייק איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך בצל, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סטייק איטלקיים, כריכי סטייק איטלקיים, ו כריכי BLT איטלקיים.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך; לדחוף לצד מחבת.
מוסיפים סטייקים בשר למחבת; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים 5 עד 8 דקות, פונה פעם אחת, עבור doneness בינוני (160F).
מורחים פסטו על הצדדים לחתוך של לחמניות.
סטייקים שכבה, גבינה, בצל ועגבנייה בלחמניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה