קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס

כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו בישול מן Glossies: חצאית בגריל סטייק ופלפל כריכים, סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, ו סטייק חצאית רוחשת עם אספרגוס ופלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן ברביקיו (חום גבוה).
2
להקציף קודם 5 מרכיבים בקערה בינונית. תניח בצד.להוציא קצת מתוך הלחם, ליצור קליפות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת תירס, פלפלים, בצל, לחתוך צדדים של לחם, סטייקים עם oliveoil.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מפזרים מלח ופלפל. Grilvegetables עד חרוך ורק tenderand סטייקים עד tomedium חרוך ומבושל-נדיר, על 15 דקות תירס, 8 עד 10 דקות לפלפלים, ו 5 עד 8minutes לבצל, מפנה מדי פעם, ו3 דקות לכל צד עבור סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
בואו steaksrest 5 דקות. לחם גריל, בצד חתוך למטה, עד חרוך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
חותכים תירס מקלח; מוסיפים 1 כוס לקערה עם תערובת מיונז ומערבבים למעיל.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
חותכים סטייקים באלכסון נגד הגרעיניםל 1/3-עד 1/2 אינץ ' - רצועות עבות. סדר steakslices, פלפלים, בצל על תחתית halves של לחם. מיונז תירס מעל כפית.למעלה עם לחם, לחיצה קלה קומפקטית.(אם משתמשים בג ' בטה, חותכים ל-6 כריכים.) רק 377 קלוריות!
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ג ' בטהnameג ' בטהname
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
בתיאבון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.