כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו בישול מן Glossies: חצאית בגריל סטייק ופלפל כריכים, סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, ו סטייק חצאית רוחשת עם אספרגוס ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף קודם 5 מרכיבים בקערה בינונית. תניח בצד.להוציא קצת מתוך הלחם, ליצור קליפות קטנות.
מברשת תירס, פלפלים, בצל, לחתוך צדדים של לחם, סטייקים עם oliveoil.
מפזרים מלח ופלפל. Grilvegetables עד חרוך ורק tenderand סטייקים עד tomedium חרוך ומבושל-נדיר, על 15 דקות תירס, 8 עד 10 דקות לפלפלים, ו 5 עד 8minutes לבצל, מפנה מדי פעם, ו3 דקות לכל צד עבור סטייקים.
בואו steaksrest 5 דקות. לחם גריל, בצד חתוך למטה, עד חרוך, על 2 עד 3 דקות.
חותכים תירס מקלח; מוסיפים 1 כוס לקערה עם תערובת מיונז ומערבבים למעיל.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חותכים סטייקים באלכסון נגד הגרעיניםל 1/3-עד 1/2 אינץ ' - רצועות עבות. סדר steakslices, פלפלים, בצל על תחתית halves של לחם. מיונז תירס מעל כפית.למעלה עם לחם, לחיצה קלה קומפקטית.(אם משתמשים בג ' בטה, חותכים ל-6 כריכים.) רק 377 קלוריות!