כריכי סטייק עם חמאת חרדל וחזרת וגרס
כריכי סטייק עם חמאת חרדל וחזרת וגרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם בגט, שאלוט, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סטייק פרוס שום עם גרגיר וחזרת תפוחי אדמה בייבי, כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל, ו, ו כריכי בשר צרוב עם חרדל-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה, חזרת, חרדל, שאלוט, ומלח ופלפל כדי לטעום בקערה עם מזלג עד בשילוב היטב.
סטייק טפיחה יבש, מתבלים היטב בשני הצדדים עם מלח ופלפל, ומניחים על מתלה של מחבת מטלית.
מורחים העליון של סטייק עם 1 כף חמאת חרדל, ואז מטגנים 2 עד 3 סנטימטרים מחום 5 דקות. להתהפך ולהפיץ את הצד השני עם 1 כף חמאת חרדל, ואז לצלות 4 עד 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות. (השאר broiler על.)
חותכים את רוחב באגט ל 4 חלקים שווים, ואז חצי חלקים אופקית. לחם צלוי, צלעות חתוכות, כ -3 סנטימטרים מחום, מחבת מסתובבת פעם אחת, עד זהב, 30 שניות עד 1 דקה.
מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, דק מאוד לחתוך סטייק על פני התבואה.
מורחים צלעות חתוכות של לחם עם חמאת חרדל סטייק תלולית על חצי לחם. למעלה עם גרגיר נחלים ולחם שנותר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.