כריכי סטייק פלנק
סנדוויצ'ים סטייק האגף הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. לכו לחנות והרימו חרדל טחון, ג'ינג'ר טחון, שום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. נסו כריכי סטייק צלע על האש, כריכי סטייק צלויים (או צלויים) , ו כריכי סטייק צלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הבצל, היין, רוטב הסויה, 1/4 כוס שמן זית, 2-1/2 כפיות שום, חרדל וג ' ינג ' ר.
יוצקים 1-3 / 4 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייק.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפלפלים והבצל. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 3 שעות או לילה, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה טובלים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מסננים וזורקים את המרינדה מירקות.
מניחים בסל גריל. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית-חמה במשך 9-11 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
בקערה קטנה שלבו את הפלפל, ושאר השמן והשום; מברישים מעל דפנות הלחמניות החתוכות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על הגריל למשך 2-3 דקות או עד להזהבה.
פורסים דק סטייק על פני התבואה; מניחים על תחתית הלחמנייה. למעלה עם ירקות ולחמניות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שמורת טינגה פינו נואר]()
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.