כריכי סרדין של אלטון בראון-אבוקדו
כריכי סרדין-אבוקדו של אלטון בראון הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סרדינים אבוקדו, קופסאות בשמן זית, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוויטים של אלטון בראון, רוטב החמוציות של אלטון בראון (רק טוב יותר), ו טוסט צרפתי מאלטון בראון.
הוראות
מסננים את השמן מ 1 פח של סרדינים לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מסננים את השמן מהפח השני לקערה קטנה אחרת ומערבבים אותו עם 1 כף פטרוזיליה, חומץ, גרידת לימון ופלפל שחור.
מוסיפים את הסרדינים ומערבבים.
תן לשבת קצת כך שהטעמים יתחתנו.
טוסט הלחם שלך בטוסטר רגיל או, אם אתה רוצה להיות כל מפואר בסגנון אלטון, לחמם את התנור על הגדרת broiler על לחם גבוה במקום משומן סחוב (באמצעות שמן סרדין הנותרים) על המדף. רק לשמור אותם שם במשך 2 עד 3 דקות, אחרת הם ילכו מחום זהוב פריך לחרוך ועצוב.
תחצי את האבוקדו ותוציאי את הבור. מעך את הבשר בכל חצי עם מזלג.
מורחים את הטוב הירוק הזה באופן שווה על הלחם הקלוי, ואז למעלה עם כף יפה של תערובת הסרדינים.
יוצקים כל רוטב שמן סרדין שנותר על גבי ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת. מתבלים במלח ים וסחיטה גדולה ונחמדה מפלחי הלימון.