קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

כריכי סרדין של אלטון בראון-אבוקדו

כריכי סרדין של אלטון בראון-אבוקדו
כריכי סרדין-אבוקדו של אלטון בראון הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סרדינים אבוקדו, קופסאות בשמן זית, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוויטים של אלטון בראון, רוטב החמוציות של אלטון בראון (רק טוב יותר), ו טוסט צרפתי מאלטון בראון.

הוראות

1
מסננים את השמן מ 1 פח של סרדינים לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים את השמן מהפח השני לקערה קטנה אחרת ומערבבים אותו עם 1 כף פטרוזיליה, חומץ, גרידת לימון ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הסרדינים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
4
תן לשבת קצת כך שהטעמים יתחתנו.
5
טוסט הלחם שלך בטוסטר רגיל או, אם אתה רוצה להיות כל מפואר בסגנון אלטון, לחמם את התנור על הגדרת broiler על לחם גבוה במקום משומן סחוב (באמצעות שמן סרדין הנותרים) על המדף. רק לשמור אותם שם במשך 2 עד 3 דקות, אחרת הם ילכו מחום זהוב פריך לחרוך ועצוב.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
6
תחצי את האבוקדו ותוציאי את הבור. מעך את הבשר בכל חצי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
7
מורחים את הטוב הירוק הזה באופן שווה על הלחם הקלוי, ואז למעלה עם כף יפה של תערובת הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
יוצקים כל רוטב שמן סרדין שנותר על גבי ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת. מתבלים במלח ים וסחיטה גדולה ונחמדה מפלחי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סרדיניםסרדינים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'