כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל דרומי. נסו להכין כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות בבית. לבמנה עיקרית זו יש 632 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -26 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש רצועות בייקון, קמח, אבקת שום וגבינת פרווולונה. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 60% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פאניני/כריכים עם אבוקדו, עגבנייה ומוצרלה , פוקצ'ה עם עגבנייה, בצל ירוק ושום , וסלט שעועית ירוקה ועגבניות טריות עם רוטב שום קרמי .
הוראות
בצלחת שטוחה, ערבבו קמח ותבלינים; טבלו את העגבניות בתערובת והניחו בצד. במחבת גדולה, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר לסינון. בתוך הנוזלים, מבשלים את העגבניות במשך 2 דקות מכל צד; מסננים על מגבות נייר.
מניחים שש פרוסות טוסט על תבנית אפייה.
שכבו עם שלוש פרוסות עגבנייה, שתי רצועות בייקון ופרוסת גבינה. צלו את התבנית בגובה 8-10 ס"מ מהאש במשך 3-4 דקות או עד שהגבינה נמסה. ניתן לפזר חסה מעל אם רוצים.
מורחים מיונז וחרדל על הטוסט הנותר אם רוצים; מניחים מעל החסה.