קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

כריכי עוף באפלו לבישול איטי

כריכי עוף באפלו לבישול איטי
כריכי עוף באפלו לבישול איטי דורשים בערך 7 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4949 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב כנף באפלו, חצאי חזה עוף, תערובת רוטב לסלט חווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריכי עוף באפלו לבישול איטי, כריכי עוף באפלו לבישול איטי, ו כריכי עוף באפלו לבישול איטי.

הוראות

1
מכניסים את חזה העוף לסיר איטי, ויוצקים פנימה 3/4 מרוטב הכנף ותערובת רוטב החווה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ראנץ יבשתערובת רוטב ראנץ יבש
חזה עוףחזה עוף
רוטב כנפייםרוטב כנפיים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
לאחר שהעוף התבשל, הוסיפו את החמאה וגרסו את הבשר דק עם שני מזלגות. עורמים את הבשר על לחמניות ההוגי, ומתיזים עם רוטב כנפי הבופלו שנותר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
בשרבשר
חמאהחמאה
גלולגלול