כריכי עוף עם זיגוג בלסמי ופלפל
כריכי עוף ופלפל בלסמי מזוגגים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינת פרובולון, מכרזי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פסטו עם פלפל מעושן על כריכי עוף בגריל, בורגר בלסמי פורטובלו עם פלפל וגבינת עיזים, ו כריכי Portabellan ו-Bell Pepper.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/4 כפית מלח על עוף.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד להשחמה קלה.
להוסיף חומץ 1/4 כוס; לבשל 2 דקות או עד העוף נעשה חומץ הוא סירופ.
הסר תערובת עוף מהמחבת; לכסות ולשמור חם. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף 2 כפיות שמן שנותרו.
מוסיפים פלפל ובצל; מטגנים 7 דקות או עד מכרז. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח הנותרים 1/4 כוס חומץ; לבשל 1 דקה או עד חומץ הוא syrupy.
מסדרים תערובת עוף באופן שווה על חצאי הלחם התחתונים; למעלה עם תערובת פלפל. מסדרים גבינה על תערובת פלפל, ומפזרים פלפל שחור. למעלה עם חצאים העליונים של לחם.
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים כל כריך ל 6 טריזים.