כריכי פטל טריים
Gratins פטל טרי נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר גלגלית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פרי שעועית לימה טרי, פטריות מוקרמים שיכורים, ו מוקרמים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את broiler לפחות 15 דקות, עם מתלה כ 5 סנטימטרים מהחום.
כדי להפוך את sabayon, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים (לא רותחים) עד עבה וקטיפתי, על 4 עד 5 דקות.
להקציף כמעט כל הזמן, גירוד תערובת הביצה מתחתית הקערה. לאט לאט לטאטא ביין Marsala ולהמשיך לטאטא מעל המים רותחים במשך כ 5 דקות יותר, עד התערובת עבה וחלק, כמו קצפת רכה. זה צריך לרשום על 150 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית.
לטאטא את הוניל, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
מניחים שכבה חמימה אחת של פטל ב 6 (6 עד 7 אינץ') מנות גראטן רדודות. (כל אחד מהכלים שלי מחזיק כחצי ליטר של פטל.) כפית מספיק sabayon על פטל כדי לכסות אותם.
מפזרים כל אחד בקלילות עם סוכר מגורען. מסדרים את הכלים על 2 מחבתות ומניחים אותם מחבת אחת בזמןתחת המטאטא במשך 2 עד 3 דקות, או עד צמרות המענקים הם שחומים קלות. לצפות בהם בזהירות; הם שורפים ממש מהר!