כריכי פטריות פורטבלו קלויים עם מיונז פרמזן
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות פורטבלו מראש, לחם פריך, מיונז פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו כריכי כיס חציל פרמזן קלויים עם פטריות פורטובלו, Portobello פטריות Banh Mi עם מיונז Sriracha {צמחוני}, ו Portobello ו פלפל אדום לעטוף עם מיונז שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות על תבנית אפייה; מעיל באופן שווה עם spritzer בלסמי. פטריות צלייה 11 עד 12 דקות או עד השחמה ומכרז.
בעוד פטריות מטגנים, מורחים 1 כף מיונז פרמזן על צד לחתוך של כל פרוסת לחם; העליון כל אחד 4 פרוסות עם כ 2/3 כוס פלפל ו 1/2 כוס ארוגולה. מסדרים פטריות קלויות באופן שווה מעל ארוגולה. למעלה עם הנותרים 4 פרוסות לחם.