כריכי פילדלפיה עם פרצוף פתוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי פילדלפיה פתוחים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחמניות צוללת, פטריות, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו כריכי עוף בגבינת פילדלפיה עם פרצוף פתוח + בגידה, כריך צ'יזבורגר עם פרצוף פתוח., ו כריכי ביצה פתוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 1 1/2-עד 2 אינץ חתך אנכי עמוק סביב קצה מחוץ של כל גליל, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
הסר צמרות של לחמניות, ולהשליך. חלול החוצה על 1 1/2 אינץ ' של כל רול לחם, ויצרו סירה. שים את הסירות בצד.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות בעובי 1/8 אינץ'; מניחים בקערה רדודה קטנה.
מוסיפים רוטב ופלפל אדום מרוסק, משליכים למעיל; מניחים בצד.
להמס חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; להוסיף בצל ופטריות, ו לטגן 15 דקות או עד בצל הם חום זהוב.
להוסיף פלפל, ו saut 8 עד 10 דקות או עד פלפל הוא מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
הסר תערובת ממחבת, ולהניח בצד.
תערובת סטייק מוקפץ במחבת מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות או עד רצועות סטייק כבר לא ורוד.
מילוי סירות לחם באופן שווה עם שכבות של תערובת סטייק תערובת בצל; העליון עם גבינה.
מטגנים 5 1/2 אינץ ' מחום 3 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.