כריכי פיצה סלופי ג'ו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בשר בקר לארוז, עגבניות ורוטב צ'ילי פסטה, באגט, ובזיליקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיצה סלופי ג'ו, פיצה סלופי ג'ו, ו פיצה סלופי ג'ו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ומתפוררים בבשר הטחון. מטגנים מעל חום גבוה במשך 8 דקות עד השחמה לחלוטין.
יוצקים את רוטב העגבניות ולהשאיר לבועה, חשוף, במשך 15 דקות עד מעובה. טעם ועונה אם אתה צריך.
חותכים את באגט חצי לאורכים, ולאחר מכן לחתוך את החצאים ל 2 חתיכות.
מניחים את הלחם, לחתוך בצד, על מגש אפייה וגריל במשך 2-3 דקות עד קלוי קלוי קלות.
הסר מן הגריל ולחלק את הבשר בין החתיכות. לפזר על חתיכות קרועות של מוצרלה.
גריל עבור 3-4 דקות יותר, עד הגבינה מבעבעת וזהב. לפזר עם בזיליקום ומגישים עם סלט, אם אתה רוצה.