את המתכון ניתן להכין כריכי פלפל אפויים תוך שעה בערך. תמורת 1.8$ למנה, המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 517 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, לחמי כיס בפיתות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר תזונה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי פלפל אפויים, כריכי חצילים אפויים וסנדוויצ'ים בראנץ' אפויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות 4 אונקיות, מזרעות וקצוצות (בערך 1 כוס)
2
מערבבים את כל מרכיבי הפלפל מלבד 1 כף שמן זית בקערה של מעבד מזון. מעבד במשך 10 שניות. עוצרים את המנוע ומגרדים את דפנות הקערה, ואז דוחסים לעוד 10 שניות, עד שכל החומרים נטמעים היטב אך התערובת עדיין מעט גסה ומגורעת. יוצרים מהתערובת 16 כדורי פלאפל ומברישים בכף שמן זית שנותרה.