כריכי רוסטביף חמים עם פנים פתוחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי רוסטביף פתוח חם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, קמח, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו כריכי בשר חמים עם פנים פתוחות, כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח, ו כריכי רוסטביף עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל תפוחי אדמה על גבוה עד רך, על 20 דקות. באמצעות מזלג, מועך את תפוחי האדמה בקערה עם 2 כפות חמאה.
מוסיפים את החלב ומחית; מתבלים במלח ופלפל. מחממים את המטגן.
בינתיים, להמיס את שאר 2 כפות חמאה במחבת על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות. מערבבים את הקמח ומבשלים עד מעט חום. בהדרגה לטאטא במרק העוף עד חלקה.
להקציף ברוטב ווסטרשייר ומבשלים עד עבה, על 3 דקות.
טוסט הלחם תחת broiler, על 1 דקה.
מורחים את החרדל ואת חזרת על טוסטים; מניחים כל אחד על צלחת.
יוצקים קצת רוטב על הטוסט; למעלה עם רוסטביף, יותר רוטב, גרגיר הנחלים והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הכריכים עם תפוחי האדמה.