כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל
כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כיכר פריך, גבינת פרובולונה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו כריכי בקר וכחול עם בצל מקורמל, צלי בקר צלוי עם בצל מקורמל, ו רוסטביף עם בצל מקורמל על טוסט גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול.
מניחים כיכר בצק, צד התפר למטה, על גיליון עוגיות. עם סכין חדה, לעשות 4 או 5 חתכים אלכסוניים (1/4 אינץ ' עמוק) בחלק העליון של כיכר.
אופים 26 עד 30 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסוכר חום. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך.
הוסף מים. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם זהובים מזוגגים.
מורחים חרדל על הצדדים לחתוך של כיכר. למעלה כל חצי עם רוסטביף, בצל וגבינה.
מניחים חצאי כריך על גיליון עוגיות.
מטגנים עם צמרות על 3 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת חום זהוב בהיר.