קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו
כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-מיונז דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 709 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, מיץ לימון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT אבוקדו עם ביצה מטוגנת ומיונז צ'יפוטלה, כריכי ארוחת בוקר עם בייקון עם סוכר חום עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים 3/4 כוס הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לשלב את תירס צהוב ולבן עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקמח 1/4 כוס הנותרים. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים עם החלב. לדלות את פילה שפמנון, אחד בכל פעם, בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצה ומעילים אותם לחלוטין עם תערובת קמח התירס. הגדר את הפילה על תבנית האפייה ומקרר עד הציפוי יבש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, במעבד מזון מיני, לשלב את המיונז עם הצ ' יפוטלים, דבש ומיץ לימון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את המיונז לקערה, מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שים 1/2 כוס השמן במחבת גדולה, כבדה וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף 3 פילה שפמנון ומטגנים על חום גבוה בינוני עד הזהב פריך בצד אחד, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הפילה, להפחית את החום נמוך בינוני ומטגנים עד הזהב, פריך מבושל דרך, כ 6 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, מעבירים בעדינות את הפילה למגבות נייר לניקוז; מעבירים את הדג המטוגן לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהוסיף עוד 1/2 כוס שמן. מטגנים את הדגים הנותרים ב 2 קבוצות, שינוי השמן בין קבוצות. מתבלים את השפמנון המטוגן במלח.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים כף נדיבה של המיונז על חצי פרוסות טוסט. למעלה עם החסה, שפמנון מטוגן ועגבניות פרוסות. מכסים עם שאר פרוסות הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שפמנוןשפמנון
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
מגישים את הכריכים מיד, עובר כל מיונז שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.