כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו
כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-מיונז דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 709 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, מיץ לימון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT אבוקדו עם ביצה מטוגנת ומיונז צ'יפוטלה, כריכי ארוחת בוקר עם בייקון עם סוכר חום עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים 3/4 כוס הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לשלב את תירס צהוב ולבן עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקמח 1/4 כוס הנותרים. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים עם החלב. לדלות את פילה שפמנון, אחד בכל פעם, בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצה ומעילים אותם לחלוטין עם תערובת קמח התירס. הגדר את הפילה על תבנית האפייה ומקרר עד הציפוי יבש, לפחות 1 שעה.
בינתיים, במעבד מזון מיני, לשלב את המיונז עם הצ ' יפוטלים, דבש ומיץ לימון; תהליך עד חלקה.
מעבירים את המיונז לקערה, מכסים ומקררים.
שים 1/2 כוס השמן במחבת גדולה, כבדה וחום עד מנצנץ.
להוסיף 3 פילה שפמנון ומטגנים על חום גבוה בינוני עד הזהב פריך בצד אחד, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הפילה, להפחית את החום נמוך בינוני ומטגנים עד הזהב, פריך מבושל דרך, כ 6 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, מעבירים בעדינות את הפילה למגבות נייר לניקוז; מעבירים את הדג המטוגן לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהוסיף עוד 1/2 כוס שמן. מטגנים את הדגים הנותרים ב 2 קבוצות, שינוי השמן בין קבוצות. מתבלים את השפמנון המטוגן במלח.
מורחים כף נדיבה של המיונז על חצי פרוסות טוסט. למעלה עם החסה, שפמנון מטוגן ועגבניות פרוסות. מכסים עם שאר פרוסות הטוסט.
מגישים את הכריכים מיד, עובר כל מיונז שנותר ליד השולחן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.