קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו
כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-מיונז דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 709 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, מיץ לימון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT אבוקדו עם ביצה מטוגנת ומיונז צ'יפוטלה, כריכי ארוחת בוקר עם בייקון עם סוכר חום עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים 3/4 כוס הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לשלב את תירס צהוב ולבן עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקמח 1/4 כוס הנותרים. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים עם החלב. לדלות את פילה שפמנון, אחד בכל פעם, בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצה ומעילים אותם לחלוטין עם תערובת קמח התירס. הגדר את הפילה על תבנית האפייה ומקרר עד הציפוי יבש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, במעבד מזון מיני, לשלב את המיונז עם הצ ' יפוטלים, דבש ומיץ לימון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים את המיונז לקערה, מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שים 1/2 כוס השמן במחבת גדולה, כבדה וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף 3 פילה שפמנון ומטגנים על חום גבוה בינוני עד הזהב פריך בצד אחד, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הפילה, להפחית את החום נמוך בינוני ומטגנים עד הזהב, פריך מבושל דרך, כ 6 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, מעבירים בעדינות את הפילה למגבות נייר לניקוז; מעבירים את הדג המטוגן לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהוסיף עוד 1/2 כוס שמן. מטגנים את הדגים הנותרים ב 2 קבוצות, שינוי השמן בין קבוצות. מתבלים את השפמנון המטוגן במלח.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מורחים כף נדיבה של המיונז על חצי פרוסות טוסט. למעלה עם החסה, שפמנון מטוגן ועגבניות פרוסות. מכסים עם שאר פרוסות הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שפמנוןשפמנון
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
מגישים את הכריכים מיד, עובר כל מיונז שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.