קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו

כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-האני מאיו
כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-מיונז דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 709 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, מיץ לימון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT אבוקדו עם ביצה מטוגנת ומיונז צ'יפוטלה, כריכי ארוחת בוקר עם בייקון עם סוכר חום עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים 3/4 כוס הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לשלב את תירס צהוב ולבן עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקמח 1/4 כוס הנותרים. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים עם החלב. לדלות את פילה שפמנון, אחד בכל פעם, בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצה ומעילים אותם לחלוטין עם תערובת קמח התירס. הגדר את הפילה על תבנית האפייה ומקרר עד הציפוי יבש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, במעבד מזון מיני, לשלב את המיונז עם הצ ' יפוטלים, דבש ומיץ לימון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מעבירים את המיונז לקערה, מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים 1/2 כוס השמן במחבת גדולה, כבדה וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להוסיף 3 פילה שפמנון ומטגנים על חום גבוה בינוני עד הזהב פריך בצד אחד, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הפילה, להפחית את החום נמוך בינוני ומטגנים עד הזהב, פריך מבושל דרך, כ 6 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, מעבירים בעדינות את הפילה למגבות נייר לניקוז; מעבירים את הדג המטוגן לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהוסיף עוד 1/2 כוס שמן. מטגנים את הדגים הנותרים ב 2 קבוצות, שינוי השמן בין קבוצות. מתבלים את השפמנון המטוגן במלח.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים כף נדיבה של המיונז על חצי פרוסות טוסט. למעלה עם החסה, שפמנון מטוגן ועגבניות פרוסות. מכסים עם שאר פרוסות הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שפמנוןשפמנון
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
מגישים את הכריכים מיד, עובר כל מיונז שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.