כריכי שפמנון מטוגנים עם צ'יפוטלה-מיונז דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 709 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, מיץ לימון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT אבוקדו עם ביצה מטוגנת ומיונז צ'יפוטלה, כריכי ארוחת בוקר עם בייקון עם סוכר חום עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו.
הוראות
1
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים 3/4 כוס הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לשלב את תירס צהוב ולבן עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקמח 1/4 כוס הנותרים. בקערה רדודה שלישית, הכה את הביצים עם החלב. לדלות את פילה שפמנון, אחד בכל פעם, בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפילה בתערובת הביצה ומעילים אותם לחלוטין עם תערובת קמח התירס. הגדר את הפילה על תבנית האפייה ומקרר עד הציפוי יבש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, במעבד מזון מיני, לשלב את המיונז עם הצ ' יפוטלים, דבש ומיץ לימון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מעבירים את המיונז לקערה, מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים 1/2 כוס השמן במחבת גדולה, כבדה וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להוסיף 3 פילה שפמנון ומטגנים על חום גבוה בינוני עד הזהב פריך בצד אחד, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הפילה, להפחית את החום נמוך בינוני ומטגנים עד הזהב, פריך מבושל דרך, כ 6 דקות יותר. באמצעות מרית מחוררת, מעבירים בעדינות את הפילה למגבות נייר לניקוז; מעבירים את הדג המטוגן לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
למחוק את המחבת עם מגבות נייר ולהוסיף עוד 1/2 כוס שמן. מטגנים את הדגים הנותרים ב 2 קבוצות, שינוי השמן בין קבוצות. מתבלים את השפמנון המטוגן במלח.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים כף נדיבה של המיונז על חצי פרוסות טוסט. למעלה עם החסה, שפמנון מטוגן ועגבניות פרוסות. מכסים עם שאר פרוסות הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שפמנון
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
9
מגישים את הכריכים מיד, עובר כל מיונז שנותר ליד השולחן.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.