כריכים קובניים
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה שוויצרית, חמוצים כשרים שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: כריכים קובניים ומחוונים קובניים, כריכים קובניים, ו כריכים קובניים.
הוראות
פורסים את הלחם לחצי לאורכו.
מורחים חצי אחד עם מיונז והשני עם חרדל.
שכבת בשר חזיר וגבינה שוויצרית על 1 חצי הלחם.
שכבה של פרוסות המלפפון החמוץ על הגבינה. למעלה עם החצי השני של הלחם. במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים מספיק חמאה כדי לצפות את משטח הבישול.
מניחים את הכריך במחבת ומשקל עם מחבת כבדה אחרת או לבנה עטופה בנייר כסף וגריל עד הגבינה נמסה.
חותכים את כיכר הלחם כדי להפוך 4 כריכים.