קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כריכים קובניים

כריכים קובניים
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה שוויצרית, חמוצים כשרים שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: כריכים קובניים ומחוונים קובניים, כריכים קובניים, ו כריכים קובניים.

הוראות

1
פורסים את הלחם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
2
מורחים חצי אחד עם מיונז והשני עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
3
שכבת בשר חזיר וגבינה שוויצרית על 1 חצי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
לחםלחם
חםחם
4
שכבה של פרוסות המלפפון החמוץ על הגבינה. למעלה עם החצי השני של הלחם. במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים מספיק חמאה כדי לצפות את משטח הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
חמוציםחמוצים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את הכריך במחבת ומשקל עם מחבת כבדה אחרת או לבנה עטופה בנייר כסף וגריל עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
חותכים את כיכר הלחם כדי להפוך 4 כריכים.